Έναρξη: 24/11/2024
08:30
Λήξη: 28/11/2024
18:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Parc des expositions Paris Nord Villepinte

GPS: 48.972348, 2.516543

Η διεθνής αγροτο-βιομηχανική έκθεση SIMA θα διεξαχθεί στο Παρίσι, στο Εκθεσιακό Κέντρο Nord Villepinte. Είναι μια διεθνής έκθεση τεχνολογιών και λύσεων για αποτελεσματική και βιώσιμη γεωργία.  Περισσότερο από κάθε άλλη φορά η έκθεση της SIMA ασχολείται τις τρέχουσες ανησυχίες του αγροτικού κόσμου παρέχοντας μια σφαιρική προοπτική σε θέματα μείζονος σημασίας (βιολογική γεωργία, αγροτική τεχνολογία κ.α.).
Η SIMA είναι μία εμπορική έκθεση για όλες τις μορφές γεωργίας, στόχος ήταν πάντα να συνοδεύει τους επαγγελματίες φέρνοντάς τους σε επαφή με τις τελευταίες καινοτομίες και παρέχοντάς τους τις κατάλληλες λύσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος της καλλιέργειάς τους τους ή τις μεθόδους παραγωγής τους. Ως εκ τούτου, η έκθεση θα προσφέρει ,όπως πάντα, μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων και ακόμα καλύτερες απαντήσεις στις ανάγκες της επαγγελματικής γεωργίας του σήμερα.
Η SIMA καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, είτε έχετε μικρή είτε μεγάλη φάρμα, είτε είσαι γεωργός είτε κτηνοτρόφος, είτε είσαι Γάλλος, είτε έρχεσαι από το εξωτερικό, εδώ θα βρεις λύσεις για κάθε περίσταση!

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Exhibition
Exhibition

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top