Έναρξη: 17/02/2023
00:00
Λήξη: 18/02/2023
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών

GPS: 38.0386851, 23.7864059

Νέο ραντεβού στην Αθήνα για την προώθηση της Κρητικής διατροφής στην ελληνική αγορά δίνουν παραγωγοί και μεταποιητές κρητικών αγροτικών προϊόντων, μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου Παγκρήτιου φόρουμ της Αθήνας  τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ.

Το 2o Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στα Ελληνικά ξενοδοχεία και στα δίκτυα διανομής στην Αθήνα,  θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2023, από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης.

Στόχος των διοργανωτών είναι η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.

Συμμετέχοντας στη διοργάνωση έχετε τη μοναδική ευκαιρία:

•    Να συναντηθείτε με εκπροσώπους Ξενοδοχείων, Super Market, Delicatessen, Εστιατορίων και Δικτύων Διανομής Τροφίμων από όλη τη χώρα
•    Να συζητήσετε μαζί τους για τη δυνατότητα απευθείας συνεργασίας
•    Να γνωρίσετε σε νέους, πιθανούς αγοραστές τα προϊόντα σας

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM – ΑΘΗΝΑ περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός διοργανώνει το Υφυπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων,  υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Στόχος των διοργανωτών είναι η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή έως 16/01/2023
Δωρεάν

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top