Έναρξη: 01/09/2023
00:00
Λήξη: 31/03/2024
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

John Eccles House Robert Robinson Avenue, Oxford, United Kingdom

GPS: 51.7163026, -1.2149677

Τα Mediterranean Taste Awards έχουν στόχο να τονίσουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής, μέσω της ανακάλυψης και προβολής των πιο καινοτόμων, εξαιρετικών σε γεύση προϊόντων.

Με τη συμμετοχή στα Mediterranean Taste Awards, οι παραγωγοί (για προϊόντα της Μεσογείου) έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα τους, να προβάλουν και να προωθήσουν την επωνυμία τους. Τα Mediterranean Taste Awards, αποτελούν σύμφωνα με τους διοργανωτές τους, ένα μοναδικό και αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης  της ποιότητας και αναγνώρισης της επωνυμίας.

Τα προϊόντα (τρόφιμα και ποτά) που θα συμμετάσχουν στα MTA θα πρέπει να πληρούν όλες τις προδιαγραφές των συσκευασμένων προϊόντων και θα αξιολογηθούν από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων – ποτών και της γαστρονομίας. Η αξιολόγηση θα διεξαχθεί μέσω μιας διαφανούς και αυστηρής διαδικασίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα προϊόντα τροφίμων και ποτών που προέρχονται από χώρες που ανήκουν στην Λεκάνη της Μεσογείου και τηρούν τις νόμιμες προδιαγραφές.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Contest & Awards
Contest & Awards

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top