Έναρξη: 09/11/2024
10:00
Λήξη: 11/11/2024
20:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Metropolitan Expo, Αττική

GPS: 37.9534414, 23.9585232

Η MEAT & GRILL DAYS καθιερωμένη πλέον και ισχυρή έκθεση στον τομέα του κρέατος και των προϊόντων του, εμπλουτίζεται σημαντικά με νέες κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων ώστε να είναι πιο πλήρης για τον επαγγελματία του κρέατος και της μαζικής εστίασης. Το κρέας και τα προϊόντα του, από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης, παρουσιάζεται σε μία εξειδικευμένη έκθεση με χαρακτήρα, επαγγελματικό προφίλ και μεγάλη πληρότητα σε εκθέτες και εκθέματα.

Το σημαντικό αυτό ραντεβού των επαγγελματιών του κρέατος, ήδη από την διοργάνωση του 2018 φιλοξενεί και τον δυναμικό τομέα της μαζικής εστίασης που επικεντρώνεται στο κρέας και το grill και φιλοδοξεί να γίνει το πιο πετυχημένο εμπορικό event όπως ζητήθηκε από την αγορά. Πολύτιμοι συνεργάτες για την επίτευξη αυτού του στόχου τα περιοδικά GRILL magazine και MEAT PLACE καθώς και οι ιστοσελίδες www.grillmagazine.gr και www.meatplace.gr.

Με γνώμονα τη δική σας επιτυχία και συμβολή στον δυναμικό κλάδο του κρέατος και της μαζικής εστίασης, προχωράμε στην διοργάνωση της έκθεσης, η οποία στοχεύουμε να είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη των τελευταίων ετών, ικανοποιώντας κάθε επισκέπτη και εκθέτη, με πλήθος συμφωνιών και επαφών με ουσία.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Κάθε 2 χρόνια

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Exhibition
Exhibition

Διοργάνωση

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top