Αναζητήστε προμηθευτή
Αναζήτηση
Έναρξη: 12/11/2022
10:00
Λήξη: 14/11/2022
20:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Metropolitan Expo, Αττική

GPS: 37.9534414, 23.9585232

Η MEAT & GRILL DAYS καθιερωμένη πλέον και ισχυρή έκθεση στον τομέα του κρέατος και των προϊόντων του, εμπλουτίζεται σημαντικά με νέες κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων ώστε να είναι πιο πλήρης για τον επαγγελματία του κρέατος και της μαζικής εστίασης. Το κρέας και τα προϊόντα του, από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης, παρουσιάζεται σε μία εξειδικευμένη έκθεση με χαρακτήρα, επαγγελματικό προφίλ και μεγάλη πληρότητα σε εκθέτες και εκθέματα. Το ραντεβού της αγοράς MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, και η 7η διοργάνωση θα είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.

Το σημαντικό αυτό ραντεβού των επαγγελματιών του κρέατος, ήδη από την προηγούμενη διοργάνωση του 2018, φιλοξενεί και τον δυναμικό τομέα της μαζικής εστίασης που επικεντρώνεται στο κρέας και το grill και φιλοδοξεί να γίνει το πιο πετυχημένο εμπορικό event όπως ζητήθηκε από την αγορά. Πολύτιμοι συνεργάτες για την επίτευξη αυτού του στόχου τα περιοδικά GRILL magazine και MEAT PLACE καθώς και οι ιστοσελίδες www.grillmagazine.gr και www.meatplace.gr.

Με γνώμονα τη δική σας επιτυχία και συμβολή στον δυναμικό κλάδο του κρέατος και της μαζικής εστίασης, προχωράμε στην 7η διοργάνωση της έκθεσης, η οποία στοχεύουμε να είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη των τελευταίων ετών, ικανοποιώντας κάθε επισκέπτη και εκθέτη, με πλήθος συμφωνιών και επαφών με ουσία.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0.00 €
Κατηγορίες
Εστίαση
Εστίαση
Κρέας
Κρέας

Διοργάνωση

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top