Έναρξη: 08/10/2024
00:00
Λήξη: 10/10/2024
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

IFEMA - Feria de Madrid, Madrid, Spain

GPS: 40.4678224, -3.6172411

Η Fresh Food Logistics είναι το επιχειρηματικό σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών στον τομέα των μεταφορών μέσω ψυγείων στην ευπαθή αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.

Η IFEMA MADRID διοργανώνει την Fresh Food Logistics, τη νέα κλαδική πλατφόρμα στην υπηρεσία του εφοδιασμού, της μεταφοράς και της διαχείρισης της αλυσίδας ψύξης για φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα.

Η Fresh Food Logistics γεννήθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει ολόκληρη τη διεθνή βιομηχανία τροφίμων. Μέσα από ένα μοναδικό κάλεσμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επαγγελματικό και υπερεξειδικευμένο, όπου συγκεντρώνει όλους τους συντελεστές της αλυσίδας τροφίμων ψυγείου σε ένα χώρο. Από την αποθήκευση, τον εφοδιασμό και τη μεταφορά έως και λύσεις ψύξης για τη λιανική και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η δημιουργία της Fresh Food Logistics υποκινείται κυρίως από μια ολοένα αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων, όπου η ποιότητα, η αποτελεσματικότητα και ο έλεγχος του κόστους απαιτούν τις λύσεις και τις τεχνολογίες που προσφέρει η βιομηχανία ψύξης σε ολόκληρο τον κλάδο.

Η Fresh Food Logistics γεννήθηκε επίσης με σκοπό να παραμείνει στο χρόνο και να γίνει ένα διεθνές σημείο αναφοράς, μια βιτρίνα για τον κλάδο για την προώθηση ολόκληρης της εμπορικής αλυσίδας, της καινοτομίας και της πρόσβασης σε συνεχείς τεχνολογικές συνεισφορές. Καθώς και να συνεισφέρει στην ηγετική θέση στην εξαγωγική ικανότητα της ισπανικής αγοράς, ώστε να γίνει ο νέος κόμβος για τον εφοδιασμό ευπαθών αγαθών παγκοσμίως.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Exhibition
Exhibition

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top