Αναζητήστε προμηθευτή
Αναζήτηση
Έναρξη: 14/09/2022
09:00
Λήξη: 16/09/2022
18:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Bangkok - BITEC International Trade & Exhibition Centre, Thailand

GPS: 13.6696558, 100.609722

Η Free From Food Asia είναι η μόνη και αποκλειστική Έκθεση Τροφίμων που καλύπτει το βιολογικό και vegan εμπόριο τροφίμων που αφορά εισαγωγείς, εμπόρους, το λιανικό εμπόριο αλλά και πολλά άλλα κανάλια διανομής τροφίμων από τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Ασίας.

Η Free From Food γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στην Ασία όπως φαίνεται και από την έρευνα της Mintel, σχετικά με τη μεγάλη αύξηση της δυσανεξίας στη λακτόζη και στα γαλακτοκομικά προϊόντα μεταξύ των Ασιατών καταναλωτών. Η Vegan διατροφή βρίσκεται σε άνοδο στις μεγάλες πόλεις της Ασίας και της Μέσης Ανατολής με εκατομμύρια κατοίκους να επισκέπτονται καταστήματα Food Service ή να παραγγέλνουν online καθημερινά. Επίσης πρόσφατες έρευνες (Euromonitor) δείχνουν ότι το 31% του συνολικού εμπορίου ενδιαφέρεται άμεσα για την αγορά και προμήθεια από βιολογικά ή vegan προϊόντα διατροφής.

Αυτή η έκθεση είναι το βασικό μέρος για να προμηθευτείτε τα πιο προηγμένα και υγιεινά προϊόντα διατροφής που αναζητά κάθε παγκόσμιος αγοραστής. Το BITEC International Trade & Exhibition Centre της Μπανγκόκ είναι το «μέρος που πρέπει να είσαι» τον Σεπτέμβριο του 2022 για να αναβαθμίσετε την επιχείρηση σου με τους κορυφαίους προμηθευτές αυτής της κατηγορίας. 

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0.00 €

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top