Έναρξη: 20/03/2024
00:00
Λήξη: 22/03/2024
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

National Exhibition & Convention Center, Shanghai

GPS: 31.190706, 121.306102

Η διεθνής εκθεση Food Ingredients China είναι μια σημαντική εμπορική έκθεση για πρόσθετα και συστατικά τροφίμων, που καλύπτει όλες τις πτυχές του κλάδου.

Μετά από τόσα χρόνια η FIC έχει καθιερωθεί πλέον σαν μια επώνυμη διεθνής επαγγελματική έκθεση με μεγάλη επιρροή και συνοχή στον κλάδο. Προσελκύει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες καθώς και χιλιάδες εγχώριους και ξένους εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται σταθερά χρόνο με το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων παρουσίασης νέων προϊόντων και νέων τεχνολογιών, φόρουμ και διαλέξεις. Εμπειρογνώμονες και μελετητές από τη βιομηχανία τροφίμων καλούνται να παράσχουν απόψεις και γνώσεις σχετικά με διάφορες τάσεις ανάπτυξης της βιομηχανίας, πληροφορίες μάρκετινγκ και να συζητήσουν για διάφορα προβλήματα του κλάδου.

Το εύρος των εκθεμάτων περιλαμβάνει 23 κατηγορίες προσθέτων τροφίμων, 35 κατηγορίες συστατικών τροφίμων, βοηθήματα επεξεργασίας τροφίμων, συσκευασίες, νέα τρόφιμα και μηχανήματα τροφίμων, από γνωστές και νέες εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Οι υψηλού επιπέδου παροχές, η εξαιρετική ποιότητα και το εύρος της, καθιστούν τη FIC ελκυστική. H FIC παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης καθώς και μεταξύ της εγχώριας και της υπερπόντιας βιομηχανίας.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Conference
Conference
Exhibition
Exhibition

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top