Έναρξη: 11/04/2024
00:00
Λήξη: 12/04/2024
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Dubai International Taste Awards (DITA)

GPS: 25.2682149, 55.3080855

Κάθε χρόνο η καρδιά της διεθνούς γαστρονομίας χτυπάει στο Ντουμπάι, στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό Dubai International Taste Awards, όπου βραβεύονται τα καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα στον ανατολικό κόσμο. Εξειδικευμένοι γευσιγνώστες και κριτές διεθνούς εμβέλειας από τον κόσμο της γαστρονομίας, αξιολογούν μια πλειάδα προϊόντων μέσα από μια «τυφλή» διαδικασία γευσιγνωσίας, κατά την οποία αποφασίζουν ποια προϊόντα είναι άξια για διάκριση. Στην κριτική επιτροπή μετέχουν πολύ σεβαστά ονόματα στο χώρο των υψηλά ποιοτικών τροφίμων από όλο τον κόσμο, με διεθνή αναγνώριση.

Εκτός από τον διαγωνισμός ποιότητας υπάρχει και ο διαγωνισμός καλύτερης συσκευασίας για τρόφιμα και ποτά. Όλα τα επώνυμα προϊόντα τροφίμων & ποτών είναι επιλέξιμα για συμμετοχή στο βραβείο καλύτερης συσκευασίας. Κάθε κριτής καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης, η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση της απεικόνισης (που βαραίνει περισσότερο στην τελική βαθμολογία) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως ετικέτα, μπουκάλι ή κουτί ή άλλο υλικό συσκευασίας, καινοτομία, χρώματα και τη γενική εικόνα του προϊόντος.

Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν όλα τα επώνυμα (όχι χύμα) τρόφιμα, ποτά και κρασιά που πωλούνται από καταστήματα λιανικής. Τα προς αξιολόγηση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση για γευσιγνωσία και τα διακριτικά τους στοιχεία να αναγράφονται σωστά και καθαρά στην ετικέτα, δηλαδή να είναι προϊόντα έτοιμα προς πώληση στο καταναλωτικό κοινό.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Contest & Awards
Contest & Awards

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top