Έναρξη: 09/11/2024
00:00
Λήξη: 11/11/2024
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Metropolitan Expo, Αττική

GPS: 37.9534414, 23.9585232

Ο δυναμικός κλάδος του γάλακτος και των προϊόντων του, με σημαντική θέση στον ευρύτερο κλάδο των τροφίμων και με ουσιαστικές εξαγωγικές δυνατότητες, απέκτησε το δικό του σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες με εξωστρεφή επιχειρηματικά πλάνα της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο. Σκοπός της έκθεσης DAIRY EXPO είναι να συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου, στη γνωστοποίηση των ελληνικών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων και στην ισχυροποίηση της θέσης στην εγχώρια και διεθνή αγορά των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον σημαντικό παραγωγικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Δημιουργήσαμε ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλού επιπέδου, σε ένα εκθεσιακό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, αναδεικνύοντας τα ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, αλλά και τους εμπόρους και κατασκευαστές εξοπλισμών τυροκομικών, γαλακτοκομικών και κτηνοτροφικών μονάδων.

Προσκαλούμε και ενθαρρύνουμε όλους εσάς τους επαγγελματίες που ασχολείστε με τη γαλακτοβιομηχανία και την τυροκομία, να δηλώσετε συμμετοχή στην DAIRY EXPO, η οποία διοργανώνεται για τον δικό σας κλάδο, και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αναδείξετε και να προωθήσετε τα προϊόντα σας με τον καλύτερο τρόπο προσεγγίζοντας νέες δυναμικές αγορές. Αρωγός στην υλοποίηση της έκθεσης είναι το κλαδικό περιοδικό DAIRY NEWS.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Κάθε 2 χρόνια

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Exhibition
Exhibition

Διοργάνωση

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top