Έναρξη: 06/05/2023
00:00
Λήξη: 08/05/2023
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

GPS: 37.9782048, 23.7143676

Πρόκειται για ένα premium φεστιβάλ στοχευμένο στα βιολογικά προϊόντα, την υγιεινή ζωή. Χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου αλλά και ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητάει έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρότερους παραγωγούς αλλά και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α’ ύλες.

Επίσης, μέσα από ένα πλούσιο και εξειδικευμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων οι επαγγελματίες ενημερώνονται για τις τάσεις και τις εξελίξεις του κλάδου ενώ οι καταναλωτές αποκτούν μία καλύτερη γνώση και εικόνα για τα βιολογικά τρόφιμα και την γενικότερη κουλτούρα του bio.

Σε μία εποχή που τα βιολογικά προϊόντα κατακτούν όλο και περισσότερο τους καταναλωτές και κερδίζουν περίοπτη θέση στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων λιανικής, αλλά και στο μενού των επιχειρήσεων της Μαζικής Εστίασης, το BIO FESTIVAL φιλοδοξεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο εμπορικό φόρουμ και το απόλυτο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές του χώρου.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0.00 €

Διοργάνωση

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top