Έναρξη: 11/10/2023
00:00
Λήξη: 13/10/2023
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Expocity Albania, Tirane

GPS: 41.3686653, 19.6979618

Η AGROTECH EXPO που διοργανώνεται από την Expocity Albania είναι αναγνωρισμένη διεθνώς ως η σημαντικότερη εκδήλωση στην Αλβανία για τον κλάδο της Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Οπωροκηπευτικών.
Η έκθεση αυτή αποτελεί τη πιο σημαντική πλατφόρμα προβολής και επιχειρηματικών συνεργασιών σε όλους τους κρίκους της αλυσίδας, από τον παραγωγό, τον έμπορο ως τον τελικό καταναλωτή. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συγκέντρωση των σημαντικότερων εθνικών, περιφερειακών και διεθνών εκθετών στους τομείς των γεωργικών μηχανημάτων, των λιπασμάτων, της αγρομεταποίησης, της αποθήκευσης, της συσκευασίας αγροτικών προϊόντων, των μεταφορών, των βιολογικών τροφίμων και του αγροτουρισμού. Χάρη στη διεθνή προσοχή, η AGROTECH Expo, μέσω στοχευμένων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και εκπαιδευτικών φόρουμ και εργαστηρίων, θα προσφέρει σε τοπικούς και περιφερειακούς επιχειρηματίες, γνώσεις και τεχνογνωσία για τη διείσδυση και την ανάπτυξη σε νέες αγορές, ανταλλαγή ειδικών γνώσεων για τον κλάδο, δικτύωση, καθώς και πληροφορίες για ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Η περσινή AGROTECH Expo σημείωσε αύξηση 60% στον συνολικό αριθμό των εκθετών, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από την Αλβανία, το Κόσοβο, τη Σερβία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Γερμανία και όχι μόνο.
Από τον Σεπτέμβριο του 2019, η AGROTECH Expo είναι ήδη μέλος της EURASCO (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αγροτικών Εκθέσεων και Διοργανωτών Εκθέσεων) www.eurasco.org.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top