Έναρξη: 08/12/2023
00:00
Λήξη: 10/12/2023
00:00

Τοποθεσία Διεξαγωγής

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

GPS: 37.9810434, 23.7540827

Η διοργάνωση επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής μετά από 4 έτη, διατηρώντας ψηλά τον πήχη. Σκοπός μας παραμένει η διοργάνωση ενός Συνεδρίου υψηλής ποιότητας, μέσα από το οποίο θα επικοινωνήσουμε τα πλέον επίκαιρα δεδομένα στην επιστήμη της Διατροφής & Διαιτολογίας με συναδέλφους, λοιπούς επιστήμονες υγείας και φοιτητές, αισθανόμενοι παράλληλα ότι θα έχουμε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουμε γόνιμα, αναπληρώνοντας το κενό των περασμένων ετών, τις ημέρες διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο έχει ως στόχο την προβολή των νεότερων δεδομένων και πρακτικών στον τομέα της Διατροφής και Διαιτολογίας. Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα μας μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από τις διαλέξεις, τα στρογγυλά τραπέζια και τις παρουσιάσεις περιστατικών. Στον πυρήνα της θεματολογίας του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου υπογραμμίζουμε το μήνυμα «Η πρόσβαση στη Διατροφική Φροντίδα είναι Ανθρώπινο Δικαίωμα».

Η ενεργός συμμετοχή σας θα αναδείξει τη δυναμική της επιστημονικής μας κοινότητας και για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε και φέτος να υποβάλετε περιλήψεις επιστημονικών εργασιών, παρουσιάζοντας την ερευνητική και κλινική σας δραστηριότητα.

Το Συνέδριο μας θα εμπλουτιστεί για ακόμα μια φορά από δράσεις και διαγωνισμούς για φοιτητές, τις οποίες οργανώνουν και επιμελούνται οι φοιτητικές επιτροπές του συνεδρίου με εκπροσώπηση όλων των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων της χώρας. Τέλος, στα πλαίσια του Συνεδρίου ευελπιστούμε να εγκαινιάσουμε έναν κύκλο παράλληλων δράσεων που θα αναδεικνύουν το ρόλο του διαιτολόγου-διατροφολόγου στην κοινωνία και θα μας προσκαλούν όλους να κάνουμε μικρές αλλαγές με μεγάλο αντίκτυπο.

Συμμετοχή & Εισιτήρια
Μη διαθέσιμες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διοργανωτή!
0,00 €
Κατηγορίες
Conference
Conference

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις τροφίμων & ποτών σε όλο τον κόσμο!

Loading…
Top