Phasellus lacinia, magna a ullamcorper laoreet, lectus arcu pulvinar risus, vitae facilisis libero dolor a purus. Sed vel lacus. Mauris nibh felis, adipiscing varius, adipiscing in, lacinia vel, tellus. Suspendisse ac urna. Etiam pellentesque mauris ut lectus. Nunc tellus ante, mattis eget, gravida vitae, ultricies ac, leo. Integer leo pede, ornare a, lacinia eu, vulputate vel, nisl. Suspendisse mauris. Fusce accumsan mollis eros. Pellentesque a diam sit amet mi ullamcorper vehicula. Integer adipiscing risus a sem. Nullam quis massa sit amet nibh viverra malesuada.

Sed egestas, ante et vulputate volutpat, eros pede semper est, vitae luctus metus libero eu augue. Morbi purus libero, faucibus adipiscing, commodo quis, gravida id, est. Sed lectus. Praesent elementum hendrerit tortor. Sed semper lorem at felis. Nunc sem lacus, accumsan quis, faucibus non, congue vel, arcu. Ut scelerisque hendrerit tellus. Integer sagittis.

Pellentesque vel aliquam dui. In dictum tellus turpis, quis aliquam elit fringilla ut. Fusce hendrerit lacinia sollicitudin. Vivamus id turpis aliquam, lacinia est vel, fringilla velit. Etiam viverra elit ornare tortor sagittis, nec cursus leo molestie. In et ante nec mi venenatis viverra et eu sapien. Nulla facilisi. Quisque volutpat in turpis id gravida. Pellentesque sodales posuere luctus. Maecenas tempus, justo non varius facilisis, elit eros aliquam quam, eget sollicitudin ante magna non magna. Nullam hendrerit eros eu condimentum sodales. Mauris bibendum ipsum in placerat sodales. Donec in sodales lectus, vitae dignissim purus.

Fusce pellentesque suscipit

Maecenas tincidunt, odio nec condimentum dignissim, diam dui adipiscing nisi, euismod scelerisque orci est vitae augue. Vestibulum a accumsan libero. Nulla mattis dapibus aliquet.

Loading…
  • Σάντουιτς Prego

    Το Prego είναι ένα πορτογαλικό σάντουιτς που παρασκευάζεται με λεπτές φέτες μοσχαρίσιου κρέατος (μπριζόλα κόντρα φιλέτο) που καρυκεύονται με σκόρδο, τηγανίζονται, σοτάρονται μαζί με κρεμμύδια και κρασί και στη συνέχεια τοποθετούνται μέσα σε ένα ψωμάκι. Το όνομα πρέγκο μεταφράζεται σε καρφί, αν και δεν είναι σίγουρο, πιστεύεται ότι αναφέρεται στην πράξη του χτυπήματος ή του καρφώματος φετών σκόρδου πάνω στο κρέας. Αν και μερικές φορές σερβίρεται χωρίς καρυκεύματα, το prego συνήθως συνοδεύεται από μουστάρδα και καυτερή σάλτσα και περιστασιακά ολοκληρώνεται με ένα τηγανητό αυγό. Αν σερβίρεται σε πιάτο, συνήθως συνδυάζεται με πατάτες, ρύζι και τηγανητό αυγό, συνήθως ονομάζεται Prego no Pão. . 

  • Σάντουιτς Bocadillo serranito

    Με καταγωγή από τη Σεβίλλη, το serranito είναι ένα κλασικό σάντουιτς bocadillo που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970. Το σάντουιτς αποτελείται συνήθως είτε από ένα viena andaluza (ένα μακρόστενο ψωμάκι) ή ένα mollete (ένα μαλακό, ρουστίκ λευκό ψωμάκι) το οποίο κόβεται στη μέση κατά μήκος και γεμίζεται με φέτες τηγανισμένου χοιρινού φιλέτου ( lomo de cerdo ) και Serrano ζαμπόν ( jamón Serrano ), λωρίδες από τηγανητές πράσινες πιπεριές (συνήθως της ιταλικής ποικιλίας) και φέτες ντομάτας. Ορισμένες εκδοχές μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν μια φέτα τορτίγια ή γαλλική ομελέτα, μαρούλι, τυρί ή φέτες τραγανό τηγανισμένο μπέικον, ενώ άλλες μπορεί να χρησιμοποιούν στήθος κοτόπουλου ή βοδινό κρέας αντί για χοιρινό φιλέτο. Αφού το σάντουιτς έγινε μεγάλη επιτυχία στα τάπας μπαρ της Σεβίλλης, το όνομα serranito κατοχυρώθηκε σύντομα και μετατράπηκε σε εμπορικό σήμα από τον José Luis Cabeza Hernández, ο οποίος είχε το παρατσούκλι José Luis del Serranito. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα τάπας στη Σεβίλλη, το σάντουιτς συνήθως απολαμβάνετε για μεσημεριανό γεύμα […]

  • Goulash (Γκούλας)

    Το γκούλας ήταν απλά εκπληκτικό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ψητό ρύζι, αν και ταιριάζει εξαιρετικά με ζυμαρικά. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε καρότα και πιπεριές στα υλικά.  ΥΛΙΚΑ 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 700 γρ μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε κύβους 30 γρ κορν φλάουρ 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα 1/2 κγ μαύρο πιπέρι 1 κουταλιά της σούπας καρύκευμα λαχανικών 1 φλιτζάνι ζωμό βοδινού 1 φλιτζάνι νερό 2-3 φύλλα δάφνης 1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα φύλλα μαϊντανού (χρησιμοποιήστε φρέσκα αν έχετε) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.  Βουτάμε τα κομμάτια του βοείου κρέατος σε κορν φλάουρ και τα βάζουμε τα μισά να τηγανιστούν στην κατσαρόλα να ροδίσουν από κάθε πλευρά. Επαναλάβετε το ίδιο με το άλλα μισά. Αν έχετε πολύ μεγάλη κατσαρόλα, τότε τα τηγανίζετε όλα μαζί. Αφήνουμε το ροδισμένο κρέας στην άκρη. […]

  • Κροκέτες φασολιών

    ΥΛΙΚΑ 1½ ποτήρι φασόλια 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 κ.γ. θυμάρι ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ποτήρι φρυγανιά ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζετε καλά τα φασόλια που έχετε φουσκώσει από το βράδυ. Λιώνετε τα φασόλια σε πουρέ. Προσθέτετε τα αρωματικά, το κρεμμύδι και το λάδι και πλάθετε μικρές στρογγυλές μπαλίτσες. Πιέζετε τις μπαλίτσες ελαφρά στις άκρες και τις πασπαλίζετε με φρυγανιά. Τις τοποθετείτε σε ταψί αλειμμένο με λάδι και ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

  • Ψητές γλασαρισμένες φτερούγες με μέλι και σόγια

    ΥΛΙΚΑ 20 φτερούγες κοτόπουλο 6 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας σόγια σος Χυμός από 2 λάιμ 3 κουταλιές της σούπας ξύδι λευκό 2 κουταλιές της σούπας σησαμελαίου Αλάτι Πιπερι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200C. Αλατοπιπερώνετε τις φτερούγες , τοποθετήστε τις σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ραντίσετε με το λάδι. Ψήστε περίπου για 20 λεπτα. Ετοιμάστε το γλάσο ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. Βγάλτε τις φτερουγες από τον φούρνο και ρίξτε το γλάσο ομοιόμορφα στο ταψί. Ψήστε για ακόμα 15 λεπτα.

  • Κοτόπουλο Cacciatore

    ΥΛΙΚΑ 4 μπούτια κοτόπουλο 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 2 καρότα τριμμένα 1 κλωνάρι φρέσκο θυμαρι 4 φύλλα ξερό φασκόμηλο 2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσαμικο 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 2 κουταλιές της σούπας πελτέ 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σωτάρετε στο ελαιόλαδο τα μπούτια κοτόπουλο και από τις δυο μεριές μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο. Έπειτα τον πελτέ, το θυμάρι και το φασκόμηλο. Σβήστε με το κρασί και το ξύδι. Μόλις εξατμιστούν, βάλτε 3 φλυτζανια ζεστό νερό και αλατοπιπερώνετε. Κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας και μαγειρεύετε το φαγητό για περίπου 50 λεπτά. Σερβίρετε με ρύζι μακρύκοκκο ή με πουρέ πατάτας.

  • Ριζότο με μανιτάρια pioppino

    ΥΛΙΚΑ 500 γραμμάρια μανιτάρια pioppino 300 γραμμάρια ρυζιού 2 λίτρα ζωμού 2 κρεμμύδια (Shallots) 2 κλαδάκια δενδρολίβανου 3 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 50 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίστε  τα μανιτάρια αφαιρώντας το κοτσανάκι τους. Μόλις αφαιρεθεί, οι κεφαλές μπορούν να πλυθούν κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Κόψτε τα μανιτάρια στο μισό αν είναι μεγάλα. Σε αυτό το σημείο, ξεκινήστε να ετοιμάζετε το ζωμό λαχανικών με περίπου 2 λίτρα νερού. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κόψετε το δεντρολίβανο με τη βοήθεια ενός μαχαιριού. Στη συνέχεια, προχωρήστε στον καθαρισμό των κρεμμυδιών και ψιλοκόψτε τα σε επεξεργαστή τροφίμων . Σε μια αρκετά μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το κρεμμύδι  με το λάδι και να το αφήνετε να ροδίσει ελαφρώς. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε μισό ποτήρι ζωμού και μαγειρεύουμε για άλλα 3 λεπτά. Προσθέστε τα μανιτάρια, το δεντρολίβανο και λίγο […]

  • Μηλόπιτα

    Για τη γέμιση: 1 κιλό μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες. 3 – 4 κουταλιές ζάχαρη Κανέλα Λίγο ροδόσταγμα Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα Για τη ζύμη: 3 κρόκοι αυγών ¾ ποτηριού ζάχαρη άχνη ½ ποτήρι φυστικελαιο ¼ ποτήρι γάλα φρέσκο 1 βανίλια 1 φλιτζανάκι κονιάκ 2 ποτήρια αλεύρι 2 κουταλάκια b.p. Γέμιση: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα μήλα, την κανέλα, την ζάχαρη και το ροδόσταγμα. Τα βάζουμε στη φωτιά μέχρι τα μήλα να πιουν το χυμό τους. Ζύμη: Σε μια λεκάνη βάζουμε τους 3 κρόκους αυγών και τους χτυπούμε καλά με την βανίλια. Προσθέτουμε το λάδι, τη ζάχαρη άχνη, το φιστικέλαιο, το αλεύρι, το b.p., το κονιάκ και το γάλα. Το ζυμώνουμε καλά καλά μέχρι η ζύμη να γίνει μέτρια σφικτή. Τη μοιράζουμε, βάζουμε τη μισή για 30΄στο θάλαμο για σφίξει και την άλλη μισή την απλώνουμε μέσα σε ένα ορθογώνιο πιρέξ. Μέσα στο πιρέξ τοποθετούμε τα ψημένα μήλα. Όταν […]

  • Σκαλοπίνια σοτέ με ταλιατέλες και μπέικον

    ΥΛΙΚΑ 200 γραμμάρια χοιρινό ψαρονέφρι σε φιλετάκια κομμένα και χτυπημένα ελαφρώς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το κάνει για εμάς) 80 γραμμάρια Βιτάμ 100 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο 250 ml κρέμα γάλακτος 1 μικρό ποτήρι (σφηνάκι) κονιάκ 100 γραμμάρια τριμμένο τυρί παρμεζάνα 200 γραμμάρια βρασμένες ταλιατέλες 1 κουταλάκι του γλυκού μαϊντανός ψιλοκομμένος (για το πασπάλισμα) Αλάτι Αλεσμένο μαύρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το Βιτάμ και το αφήνουμε να λιώσει και να θερμανθεί καλά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μπέικον. Αλατοπιπερώνουμε τα χοιρινά φιλετάκια και τα σoτάρουμε καλά. Τα σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί η σάλτσα. Όταν η σάλτσα αρχίσει να δένει, προσθέτουμε το 1/3 της τριμμένης παρμεζάνας και συνεχίζουμε, έως ότου δέσει τελείως. Τέλος, ρίχνουμε τις βρασμένες ταλιατέλες και ανακατεύουμε, έως ότου η σάλτσα χυλώσει επάνω στα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα […]

  • Σαλάτα Μακεδονίας

    Απλή και δροσερή σαλάτα, συνήθως αποτελείται από ντομάτες ψητές πιπεριές και κρεμμύδια, μπορείτε να την συνοδέψετε και με τριμμένο τυρί! ΥΛΙΚΑ 2 ντομάτες 3 πιπεριές ψητές και καθαρισμένες 1/4 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2-3 ελιές σκόρδο (προαιρετικά) ελαιόλαδο, ξύδι, αλάτι ΟΔΗΓΙΕΣ Αρχικά, ψήνετε τις πιπεριές, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε κομμάτια. Ψιλοκόψτε τις ντομάτες και τα κρεμμύδια. Προσθέστε τις ελιές. Ανακατέψτε τα όλα μαζί. Προσθέστε ελαιόλαδο, ξύδι και αλάτι κατά βούληση..

  • Μπριζόλες χοιρινές, κρασάτες

    Άλλη μια εκδοχή για χοιρινές κρασάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα, το σίγουρο είναι ότι θα τις λατρέψετε! ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μπριζόλες χοιρινές 3/4 φλιτζανιού κρασί κόκκινο, ξηρό 3-4 κ.σ. λάδι Αλάτι Πιπέρι Κανέλα Κόλιανδρο ξηρό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τις μπριζόλες σε μαρινάτα (κρασί με κόλιανδρο) από το βράδυ. Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τις μπριζόλες μισοστραγγισμένες. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τη βάζουμε σε σιγανή φωτιά, αφού προσθέσουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και τη δάφνη. Όταν ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές, ρίχνουμε το κρασί και τον κόλιαδρο και τις αφήνουμε ακόμα λίγο. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό, και τις αφήνουμε να ψηθούν μέχρι να μαλακώσουν.

  • Μανιτάρια κρασάτα

    Ιδανικό ορεκτικό για τους λάτρεις των μανιταριών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μανιτάρια της αρεσκείας σας! ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μανιτάρια 1/2 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι κρασί μαύρο, ξηρό Κόλιανδρο, πιπέρι και αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε καλά, στραγγίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια. Τα σοτάρουμε στο λάδι και όταν ροδίσουν, προσθέτουμε το κρασί και τον κόλιαντρο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να ψηθούν με το κρασί μέχρι να ετοιμαστούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και τα σερβίρουμε ζεστά.

  • Χταπόδι με κάπαρη και πάπρικα

    Μοναδικός μεζές για να απολαύσετε το τσιπουράκι σας! ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετήστε το χταπόδι σε μια κατσαρόλα με τα φύλλα δάφνης, το θυμάρι, το χοντροκομμένο κρεμμύδι και το νερό, καλύψτε και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσει (περίπου 1ώρα & 15 λεπτά). Αφήστε να κρυώσει αρκετά, για να το χειριστείτε, στη συνέχεια μεταφέρετε το χταπόδι σε ένα απορροφητικό χαρτί, μέχρι να στεγνώσει. Εάν δεν χρησιμοποιήσετε αμέσως το μαγειρεμένο χταπόδι μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα καλυμμένο δοχείο μέσα στο ψυγείο για μερικές ημέρες. Κόψτε τα πλοκάμια «υπό γωνία» σε λεπτές φέτες. Θερμάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι  και τηγανίστε τις φέτες μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς (περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά) – ίσως χρειαστεί να το κάνετε σε 2 δόσεις (ανάλογα με το μέγεθος του τηγανιού σας). Τοποθετήστε σε μια μεγάλη σανίδα ή πιατέλα , πασπαλίστε με κάπαρη, μαϊντανό και την πάπρικα. Ανάλογα, πρσοθέστε λίγο ξύσμα  και χυμό λεμονιού  ή ξύδι . ΠΗΓΗ

  • Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο

    Μια εύκολη και νόστιμη χειμωνιάτικη συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες! ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία κατεψυγμένος μπακαλιάρος φιλέτο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο 2 μικρά καρότα σε ροδέλες 4 κλωνάρια σέλινο 3 πατάτες κομμένες (κυδωνάτες) χυμό από 1 λεμόνι 4 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι, Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα καρότα, το σέλινο και τις πατάτες μαζί, έως ότου μαραθεί το κρεμμύδι. Σκεπάζετε με νερό και αλατίζετε. Στη συνέχεια, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε το φαγητό σκεπασμένο μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα. Κατόπιν, προσθέτετε το ψάρι και βράζετε για 10 λεπτά ακόμα. Αφαιρείτε το παραπανίσιο κρεμμύδι και το σέλινο. Βάζετε στο multi δύο-τρία κομμάτια πατάτας, μαζί με 2 κουτάλες ζωμό και το χυμό λεμονιού και αλέθεται καλά. Ρίχνετε το μείγμα στη σούπα και το αφήνετε να πάρει μία-δύο βράσεις, μέχρι να χυλώσει η σούπα. […]

  • Λουκουμάδες με μέλι και σιρόπι κανέλας

    Μοναδικοί λουκουμάδες με μέλι και σιρόπι κανέλας που θα γλύφετε τα δάχτυλα σας! ΥΛΙΚΑ 200 ml χλιαρό νερό  2 κουτ ξηρή μαγιά  200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 25 γρ άχνη ζάχαρη 1 πρέζα θαλασσινό αλάτι  1 λίτρο φυτικό λάδι, για βαθύ τηγάνισμα και επιπλέον για άλειμμα Αλεσμένη κανέλα, για το ξεσκόνισμα   50 γρ ζαχαρωμένα ποπ κορν καραμέλας, θρυμματισμένα  ΣΙΡΟΠΙ ΜΕΛΙΟΥ 200 ml μέλι  1 ξυλάκι κανέλας  1 βανίλια, κομμένο στη μέση  5 γαρίφαλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Για το σιρόπι μελιού, βάζετε όλα τα υλικά και 100 ml νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε να πάρει βράση, στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Σούρωσε και μετά βάλε το στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως. Εν τω μεταξύ, βάλτε το χλιαρό νερό και τη μαγιά σε ένα μπολ και χτυπήστε καλά μέχρι να ενωθούν καλά. Αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά ή μέχρι […]

  • Κουνέλι αρωματικό

    Ιδιαίτερο και μοναδικό φαγητό που μαγειρεύεται στην Κύπρο. Ξεχωρίζει για τα πλούσια αρώματα, και τον προσεγμένο τρόπο παρασκευής και παρουσίασής του. ΥΛΙΚΑ 1 μικρό κουνέλι κομμένο σε 6-7 κομμάτια 1 κρεμμύδι 4 καρότα Λίγο σέλινο 1 μπολ με αλεύρι Μοσχοκάρυδο (ανάλογα με το μέγεθος του κουνελιού) ½ φλιτζάνι κονιάκ ½ φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 5 φέτες ψωμί κομμένο σε κομμάτια 4Χ4 εκ. Αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αλατοπιπερώνουμε το κουνέλι, το βάζουμε στο μπολ με το αλεύρι και το πασπαλίζουμε καλά. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το μοσχοκάρυδο και το κουνέλι στην κατσαρόλα. Μόλις ροδίσουν τα σβήνουμε με το κονιάκ και τον χυμό από πορτοκάλι. Βάζουμε νερό, μέχρι να καλύψει όλο το φαγητό, τα καρότα και το σέλινο και τα αφήνουμε όλα μαζί να ψηθούν. Αφού ψηθεί τα φαγητό, βάζουμε τα καρότα, το σέλινο και το λίγο ζουμί που έμεινε στο μπλέντερ και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνει ένας αρωματικός […]